Петър Ганев: Левски тръгва по път на отърсване от политическата зависимост

Феновете не са готови да издържат клуба

dsport.bg

Кандидатът на „сините“ фенове Петър Ганев, който трябва да влезе в Надзорния съвет на Левски след Общото събрание на акционерите на 17 юли, сподели пред БНТ личното си мнение по създалата се тежка финансова ситуация в клуба. Според Ганев Левски тръгва по път на отърсване от политическа зависимост. Той също така бе категоричен, че феновете, поне на този етап, няма как да поемат изцяло управлението и финансирането на клуба.

Феновете на Левски определиха своя представител в Надзорния съвет на Левски

„Моето лично впечатление от срещата с Наско Сираков и Тити Папазов е, че може би за първи път си говорихме с хора, на главата на които е отговорността за бъдещето на Левски. Това е един път на отърсваме от политическата зависимост“.

Ганев увери, че феновете на Левски ще изискват пълна отчетност за дейността на клуба:

„Управителният съвет дава всеки три месеца отчет, който не е пожелание. Този отчет отива в Надзорния съвет. В него ясно са посочени колко са задълженията на клуба. Освен това там има и големи решения, свързани за клуба - дали за голям трансфер, за голям заем“.

„Към момента Левски се издържа изцяло от привържениците, няма в момента пари, които влизат по рекламни договори. Трудно осъществимо е поне към момента цялата собственост да е в привържениците. Най-малко ми се струва, че не сме и съвсем готови. Този вариант с Наско Сираков се оказа положителен изход от ситуацията“, коментира още Ганев.

Левски вдига трима ключови футболисти

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още