Треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от успеха над Ботев Враца, но не скри, че тимът е имал 20-25 слаби минути. Той коментира контузените в отбора и предстоящото дерби с Лудогорец.

"Имахме към 20-25 слаби минути, в които не контролирахме мача. Но влизането на Франко и Нуно нещата пак бяха подобрени. Не крием, че имахме слаб период. Това са хора, не са машини. Случва се. Ще бъде по-лошо ако целия мач имаме такъв период. Възможно е да е от всичко. Не съм забелязал, че Левски игра по-силно през първото, а по-слабо през второто по принцип", заяви Хубчев.

"До колкото знам Рейш е играл като халф дълго време. Възможно е . Важно е да се здрави всички. Рейш е тренирал два пъти само. Когато всички са здрави е по-добре. Какво знае креативен? Отборът трябва да знае как да печели. Аз улавям някакъв упрек, че не сме играли добре. В края на краищата това са три точки. Станислав Костов ще остане още няколко дни в Мюнхен. Не мога да ви кажа колко време ще го отсъства", заяви още той.

"Спокоен съм. Мачът с Лудогорец е толкова ценен, колкото и победата с Витоша примерно. Какво специално виждате в този мач", попита Хубчев.

"Не обръщайте толкова голямо внимание на юношите ако искате да им помогнете. Това не важи за юношите в Левски. След 1-2 мача и всеки ден се пише кой какъв е, какъв пас е дал. Има момчета, които заслужават внимание. Но тук много рано се възхваляват млади играчи. С по 2-3 мача", заяви още той.

Чуйте какво каза Хубчев още в аудиото
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS