Петър Колев: Имаме много неща за изчистване (ВИДЕО)

Иво Стефанов Иво Стефанов

Старши треньорът на Берое Петър Колев заяви след победата в контролата срещу Созопол, че отборът има още много неща за изчистване. Той добави, че едно от новите попълнения се очаква да пристигне в Стара Загора в сряда, а другото в следващата събота.

„Има неща, от които не съм доволен. Преди малко ги казах на някои от футболистите. Ще направим анализ на мача. Резултатът няма как да ме заблуди. Видях доста нередности, въпреки че в дефанзивен план не допуснахме кой знае какви грешки. Пред нашата врата ситуации почти нямаше. Съпротивата ни беше на необходимото ниво“, сподели Колев.

„В първия мач от първенството ще ни очаква значително по-труден двубой.“

„Имаха определени минути да изиграят вчера срещу Арда футболистите, които до този момент бяха взели по-малко участие в контролите.“

„Доволен съм от старанието на повечето, които започнаха мача. Смятам, че срещу квалитетен отбор като Арда се представиха на необходимото ниво. Да, допуснахме два гола, но същевременно допуснахме и много малко шансове пред нашата врата“, добави треньорът на Берое.

„Доволен съм и от включването на останалите, които днес започнаха като титуляри. Вчера срещу Арда те изиграха тези 25 минути на много добро темпо.“

„Единият футболист ще пристигне в сряда в България, а другият следващата събота. Очакваме единият да е в добро кондиционно ниво и да може да се включи веднага с малка адаптация, докато централният защитник, който очакваме, трябва да видим в какво физическо състояние е. Трябва да постъпим с него разумно. Той също ще има нужда от адаптация и аклиматизация. С него процесът ще е по-дълъг“, продължи той.

„Смятам, че днес на моменти изглеждахме по-тежки. Имаме седем дни, в които още повече да се освежим и да изглеждаме още по-добре. Имаме и доста неща от тактическо естество да изчистваме, главно в по-бързите подавания и по-малкото докосвания, с които трябва да играем. Това бавене на играта в определени моменти никак не ми харесва“, каза още Петър Колев.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още