Помощник-треньорът на Берое Петър Колев говори вместо Димитър Димитров на официалния брифинг след двубоя. Той заяви, че е имало неадекватни съдийски отсъждания.

"Започнахме добре, смятам, че имахме превес, стигнахме и до отбелязването на гол. Няколко индивидуални грешки ни костваха много. Охене направи глупост. Вътрешните ни халфова не бяха на нужното ниво. От една индивидуална грешка получихме гол от фал. Дали е имало фал или не, не знам. Но трябваше да реагираме по друг. След червения картон на всички е ясно, че мачът става по друг", заяви той.

"Не знам какво се случи на полувремето със съдийската тройка, но имаше неадекватни отсъждания. Нашият играч реагира неправилно, но преди това има фал. Имаше и други дребни неща, които не сте ги видяли. Имаше много дребни неща. Спирам с тази тема - съдийството", добави той.

"Охене ще си понесе санкциите според правилника на клуба. Очаквахме Левски да играят малко по-различно, но това не беше решаващо. На моменти играхме бавно. Трябваше нашето темпо да е по-високо", добави той.

Голяма глупост на Охене и хеттрик на Робърта прати Левски напред за Купата

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS