Петър Колев: Изключителен негативизъм се вкарва отвън по изкуствен начин, което влияе на работата (ВИДЕО)

dsport.bg

Наставникът на Берое Петър Колев сподели след равенството 1:1 с Арда, че изключителен негативизъм, който е вкаран "отвън" по изкуствен начин се отразява на работата в тима. 

Жуниньо лиши Берое от първата му победа срещу Арда

"В отбора на Арда влезе футболист,  който допринесе за равенството. Изключително класен играч. Като старание и поведение смятам, че играчите се вложиха максимално. Смятам, че изиграхме добър мач. Но за n-ти път, не знам на какво да го отдам вече... просто такива положения нама как да се изпуснат. Другата причина е, че изключителен негативизъм се вкарва отвън по изкуствен начин, който няма как да не се отрази на работата. Той не е свързан с резултатите на отбора и неговия облик", сподели Колев. 

Дайте да говорим за мача. Каквото има ще дискутирам с ръководството. Негативната обстановка може би допринесе за този гол, който получихме. Ще имам разговор с ръководството, ако те имат нещо да казват, ще го кажат. Смятам, че това, което се вкарва отвън не е свързано с резултатите на отбора и нашата работа, а е съвсем различно. Действително трябва да се промени обстановката, защото не виждам смисъл от това нещо. Не искам да го коментирам", каза Колев относно скандиранията на феновете за оставка

"Ние още се изграждаме. Доста нови хора. Как да ви кажа - може би донякъде е логично да получаваме такива голове, защото сме отбор с 13 нови. Можем да допусне колебание в резултати. Смятам, че в последните три мача играем по-добре и лека полека вървим нагоре. 

Арда е изключително организиран отбор. Състезатели, които повечко време играят заедно, имат стиковка. Трудно е да се играе срещу тях. Оставянето на Камен Хаджиев извън групата си е лично мое решение", завърши наставникът на заралии. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още