Петричев: Не виждам причина за отлагане на мача, трябва да има допинг контрол след всеки двубой

Лора Николаева Лора Николаева

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не вижда причина, заради която мачът между ЦСКА и разградчани да е трябвало да бъде отложен. Той коментира още и темата за допинг контрола.

Експлозия от футболни страсти, ЦСКА и Лудогорец не се победиха (видеоанализ)

"За два отбора, които спорят да са шампиони е нормално да направят такъв мач - бих казал зрелищен. Надявам се хората да са останали доволни".

"Аз не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в Лугодорец, че да знае за какви пари става въпрос. Обикновено избягвам да коментирам този човек. За мен е без значение какво говори той", коментира Петричев думите на Стойчо Стоилов. 

Стойчо Стоилов: Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк

"Мога да ви дам няколко примера специално с ЦСКА миналата година, когато играхме след гостуването ни в Москва. Когато един отбор има желание и претенции да играе в Европа, трябва да свикне да играе на цикъл сряда-събота или четвъртък-неделя. През последните 6-7-8 години Лудогорец показа, че може да играе на този цикъл и тва смятам, че е съвсем нормално за всички отбори в Европа. Аз не виждам никаква причина за отлагането на днешния мач. Той се изигра на високо ниво и не виждам причина за отлагане", каза още изпълнителният директор на Лудогорец.

"Не виждам нищо интересно в темите за съдийство, за допинг. Съдията е дежурното оправдание. Мсиля, че днес съдията позволи да се изиграе един зрелищен мач. Какво значи да сме поискали допинг. Какъв е проблемът да има допинг контрол след мача? Според мен след всеки мач в България трябва да има допинг контрол. Друг е въпросът дали държавата разполага с подобни възможности. Както в европейските мачове почти след всеки мач има допинг контрол, какъв е проблемът да има и тук. Това според мен е най-нормалното нещо. Много пъти сме подлагани и ние на такъв контрол и никога не е имало проблем с нас", завърши Ангел Петричев. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук