Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остави феновете в истерия, след като сподели колко извън контрол са излезли празненствата след триумфа на Дортмунд преди 8 години. През 2011г. черно-жълтите спечелиха Бундеслигата под ръководството на немския специалист.

Това бе първият трофей в мениджърската кариера на Клоп и той бе завоюван в третия му сезон начело на Борусия. Тимът тогава завърши на седем точки пред Байерн Мюнхен. Клоп разказа какво си спомня след края на победното парти за документалния филм на „Amazon Prime”. 
„Наистина не знаех къде се намирам, което може да си проличало в някои мои интервюта скоро след партито. Също така не си спомням много, което е логично, но си спомням едно нещо. Не съм сигурен дали съм го споделял преди. Събудих се върху камион в гараж, напълно сам. Спомням си го, но нямам представа за часовете преди това. Разбрах, че се намирам в голямо помещение на фабрика. Излязох на двора и свирнах с уста – мога много силно. Видях един силует да се приближава и закачах. Това беше Ханс-Йоахим Ватцке (директорът на Борусия Дортмунд). Двамата бяхме единствените хора в грамадния двор.“

Излизат на пътя и Ханс спира един стар Мерцедес, като предлага 200 евро на турския му водач да ги закара и той се съгласява. Клоп седи на задната седалка, а Ватцке на предната. Мениджърът се чувства изтощен и си мисли, че сънува, когато чува кълване отзад. Оказва се, че това не е сън, просто багажникът е пълен с пилета.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS