Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович - Пикси даде пресконференция в деня след мача със Словения, на която изрази впечатленията си от вчерашния мач. Сега сърбите ще трябва да победят Дания, ако искат да се надяват на класиране в следващата фаза на Европейското първенство.

Пикси каза, че ще дадат всичко от себе си, за да победят Дания. Той каза, че датчаните не са по-добри от Сърбия и че не иска да приеме това.

„Няма да се предаваме, вървим докрай. Няма да капитулираме. Убеден съм, че всеки играч ще даде последната капка пот, за да стигне до точките. Дали Дания е по-добър от нас? Не. И не искам да приема това“, каза Пикси.

Той разкри защо Словения има повече километри от неговата селекция.

„Словенците бягаха повече, защото ние владеехме повече топката. И когато имаме топката, те трябва да тичат, за да я вземат. Затова имат повече километри“, каза селекционерът на Сърбия и след това се спря на тандема Влахович – Митрович.

„Те играха първите два мача заедно. Могат ли да се справят по-добре? Могат и по-добре и съм убеден в това. Знам, че получиха много критики, но вярвам, че всеки дава всичко от себе си, за да победи“, каза накрая Пикси.

Лука Йович е големият спасител на Сърбия срещу Словения

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS