Пирин обяви цените на билетите и абонаментните карти за новия сезон

dsport.bg

Ръководството на Пирин Благоевград обяви цените на билетите и абонаментните карти за новия сезон 2021-22 в родния елит. След среща между представители на привържениците на отбора и изпълнителния директор на Таско Тасков бяха определени две ценови категории.

Станислав Костов донесе трета победа на Пирин Благоевград в контролите

Първата ценова категория включва домакинските срещи с отборите на ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Лудогорец и Локомотив София. Цената на билета за тези домакински срещи ще бъде 12 лв. Втората ценова категория включва останалите съперници в Първа лига. За тези мачове цената на домакинския билет ще бъде 8 лв.

Пирин проведе двустранна игра

Ценовите категории не важат за детските и пенсионерски билети, които ще бъдат на цена от 4 лв. за всички домакински двубои. Билетите за ВИП зоната (последните 3 реда на ВИП сектора) ще бъдат на цена от 50 лв. за всички домакински срещи.

Абонаментните карти за сезон 2021-22 ще се предлагат в следните варианти:  

Стандартна сезонна карта - 94 лв. (За притежатели на абонаментна карта от миналия сезон цената е 58 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига).

Пенсионерска сезонна карта - 58 лв. (За притежатели на пенсионерска абонаментна карта от миналия сезон цената е 40 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига). 

Детска сезонна карта - 58 лв. (За притежатели на детска абонаментна карта от миналия сезон цената ще бъде 40 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига).

ВИП сезонна карта - 900 лв. (За притежатели на ВИП абонаментна карта от миналия сезон цената е 720 лв. Важи за всички домакински срещи, плейофите на Първа лига и  мачовете от турнира за купата на България. Картата дава право на паркомясто на стадион „Христо Ботев“).
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още