Пламен Илиев: Всичко приключи след първия червен картон

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев заяви след загубата от Еспаньол, че всичко за родния шампион е приключило още след червения картон на Рафаел Форстър в 12-ата минута. Националният страж обаче бе категоричен, че "орлите" все още имат шансове за класиране в следващата фаза на турнира, тъй като продължават да са на второ място в класирането в своята група.

"Трудно мога да дам обяснение защо мача се разви така. Всичко приключи след първия червен картон. Оставаме на второ място в групата и шансовете ни да се класираме са големи. Не е лесно да се играе при такъв резултат. Всички мислихме как да получим по-малко голове. Мисля, че почивката за националните отбори ще се отрази добре на всички в отбора", обяви Илиев.

Еспаньол сгази Лудогорец, "орлите" близо час с двама по-малко (видеоанализ)

Станислав Генчев: Никой не очакваше да се случи подобно нещо

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още