Пламен Константинов: Плановете ми са свързани с Локомотив

| Волейбол, Спорт

Родният волейболен треньор Пламен Константинов заяви, че плановете му са свръзани с Локомотив Новосибирск. Пред колегите от БНТ шампионът на местната Суперлига и "Треньор №1" на феновете за сезона бе категоричен, че клубът има много точна стратегия за бъдещето си, като именно това е една от основните причини той да иска да продължи работата си.

Феновете на руския волейбол признаха Пламен Константинов за номер 1

"Сезонът ни наистина беше много добър. Отборът игра много стабилно и без големи спадове. Това направи разликата с другите отбори. Аз мисля, че заслужавахме да спечелим. Аз съм работил и като състезател, и като треньор, в 9-10 първенства и трябва да ви кажа, че това е един от най-добре организираните клубове, в които съм работил. Такава е стратегията на клуба, така че в следващите години да изградим нов отбор с някои наши кадри, от нашата школа. За това съвпадат моите виждания и тези на ръководството на клуба, така че в близко бъдеще моите планове са свързани с Локомотив", обясни той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още