Пламен Марков: ЦСКА има 0 задължения

Георги Атанасов Георги Атанасов

От името на ръководството на ЦСКА, Пламен Марков приветства куп легенди и ветерани на "червения" клуб в традиоционния коледен празник, провел се в ресторанта на стадион "Българска армия". На тържеството присъстваха славни футболисти като Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Георги Велинов, Борис Гаганелов и редица спортни деятели на ЦСКА през годините.

Изпълнителният директор отдаде нужното уважение и вдъхновение към идолите на клуба. Марков емоционално определи заслугите на всички в "червената" история, както във футбола. така и в спорта цялостно.

Ето какво каза Пламен Марков за актуалното състояние на ЦСКА:

"ЦСКА е без никакви проблеми в административно и финансовото отношение. Трябва да признаем усилията на нашите собственици, които с огромно усилия и труд успяха да стабилизират клуба. Резултатът е 0:0 към днешна дата, без 0 задължения. Всички състезатели, треньори и прочие, получават дължимото навреме, дори и по-рано."

Валентин Михов: След март ще кажа дали има светлина в тунела

"Има още какво да се желае в спортно-технически план, тъй като ние желаем нашият отбор да има водещата роля, както бе през годините назад от създаването си. Има колебания и трудности, които са и от натиск, който е политически и бизнес. Това е и друга причина, заради която нашия тим да не бъде водещ и шампион. Не го казвам, за да бъдем снизходителни към отбора. Желаем всички ние да се наруши статуквото" завърши Пламен Марков на Коледното тържество на ЦСКА.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още