Пламен Марков: Ще се съобразим максимално с исканията на треньора

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков обяви, че ръководството на "червените" ще се съобрази максимално с исканията на треньора Милош Крушчич що се отнася до зимната селекцията на тима. Той разкри, че освен Николай Бодуров за момента, тимът няма намерение да се разделя с други играчи.

"Ние като ръководство, състезателите, целият отбор, феновете в България и чужбина може да очакват хубави неща. Пожелавам на нашите привържениците да ни подкрепят. Да ни следват", каза Марков.

ЦСКА започна подготовка с 27 играчи

"Сега разговаряхме с играчите. Ръководството вярва в тяхните възможности. Това беше силно подчетано. Важно е отборът да е сплотен. Да има добри колегиални отношения. Ако е възможно и приятелски. Трябва отборът да е едно цял. Трбява да се борят за добрите резултати. Естествено, че четвъртото място не удовлетворява никого. Преди всеки шампионат, ние ги обявяваме. Четвърто място не подхожда на този голям клуб", сподели още той на базата в Панчарево.

"Работи се по селекцията. Не се нагажирам с обявяването на когото и да е нов играч. Знаете единственото ни ново попълнение в момента - Ахмед Ахмедов. Когато има нови играчи, ние ще ги обявим в най-кратки срокове", добави Марков.

"Практиката не само на ЦСКА е да се съобразява с исканията на треньора. След като Крушчич е казал, че иска само двама, ние ще се съобразим да го уважим. Знаете, че в момента, че добрите играчи са в договорни отношения, но това не е пречка", добави още той.

"На този етап не предвиждаме да се разделяме с футболисти, освен с играчите, които се знае - Николай Бодуров. Важно е да има едни 23-24 играчи, които да са винаги готови да влязат в игра. Когато станат повече играчи е по-трудно да се работи", сподели още шефът.

"Рубен Пинто е в договорни отношения. След като клубът продължава да разчита на Крушчич, той е лицето, което трябва да каже за Пинто. Ние се съобразяваме с вижданията на треньорите", добави Марков.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още