Пламен Петров пред dsport: Живко Миланов бе сред първите, заявили карти

dsport.bg

Управителят на фен магазина на Левски Пламен Петров даде специално интервю пред dsport, в което разкри подробности около кампанията с членските карти на "сините" - "Аз съм Левски". 

"Кампанията "Аз съм Левски" стартира вече с пълни обороти. Заявените прочъки през интернет се обработват всеки ден. Около 200 поръчки на ден пращаме. Заради това се бавим. Технологичното време ни дава шанс да пращаме максимум 200 поръчки на ден. По ред се пращат картите. Най-честите проблеми са ни за картите за живеещите в чужбина и с ЕГН-то на чужденците. 

По-бързо става, ако си заявите картата онлайн и дойдете да я вземете от магазина. Нещата се случват за 2-3 минути. За деца и възрастни, които нямат мейл адрес може да ги впишете във вашия", сподели Петров. 

"Не сме открили топлата вода, ползваме примери от чуждестранни отбори, които са правили такива кампании. Продават се и другите продукти покрай членските карти. Сега имаме и бебешки неща налични. Работим и за изработката на други артикули, но в момента сме се съсродточили върху кампанията „Аз съм Левски“. Артикули ще има в най-скоро време. Ще има разнообразие. Работим по въпроса с екипировка с по-големи размери. Магазинът не е променял работно си време", каза още управителят на магазина. 

"Всичките бройки на членските карти се генерират от вчера на обяд", разкри Петров.

"Има доста известни личности, които си заявиха карти „Аз съм Левски“, както и бивши футболисти на тима. Има доста и от сегашните футболисти, които си взеха карти. Живко Миланов е един от първите заявили. Симеон Славчев също е част от кампанията "Аз съм Левски".

"Семейните карти се начисляват като 1 при броенето. Към момента диамантените са 8, платинените вече са около 20. За другите не мога да ви дам точната информация, но както виждате в брояча, постоянно се покачват", добави той.

"Има доста хора които подаряват карти. С бройка не мога да се ангажирам. Всичко е възможно, имаме потенциал за много - надявам се, че ще стигнем бройките, които Павел Колев спомена – от 30 – 40 хиляди. Към момента имаме план, за който екипа ни действа. Да видим в кои градове има много левскари, ще ги обиколим с подвижния фен шоп", сподели Петров. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ