Полицията в ЛА вече знае причините за катастрофата на Тайгър Уудс

dsport.bg

Полицията в Лос Анджелис съобщи, че следователите вече знаят причините за катастрофата на Тайгър Уудс, която стана през февруари. Голфърът претърпя сериозни наранявания. От полицията не са публикували причините, като очакват одобрението от страна на адвокатите на Уудс.

„Причините за катастрофата са определени и разследването е приключило“, каза шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Виянуева.

„Свързахме се с Тайгър Уудс и неговите адвокати. Информацията е поверителна и очакваме решението на неговите адвокати, за да разберем дали ще може да я публикуваме. При първа възможност ще направим изявление с цялата информация за произшествието“, обясни Виянуева.

На 45 години Тайгър Уудс претърпя инцидент сутринта на 23 февруари, докато караше близо до ЛА. Тогава полицията постанови, че той не е шофирал опасно и няма доказателства да е шофирал под въздействието на наркотици или алкохол.

Уудс бе опериран за множество фрактури и не е известно какво ще бъде бъдещето му в голфа.

Използвали са пирони и винтове, за да стабилизират Уудс

Тайгър Уудс е в съзнание и се възстановява след операция

Тайгър Уудс пострада тежко в катастрофа

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още