Полина Трифонова за Дарик и dsport.bg от Токио: Мотивирах се!

dsport.bg

Българската представителка в олимпийския турнир по тенис на маса Полина Трифонова даде ексклузивно изявление за Дарик радио и dsport, след като приключи участието си в Токио. Ето какво сподели:

„За мен това е първа Олимпиада, много съм доволна от моето представяне. Направих 2 много добри победи, срещу шампионката на Африка и 70 в световната ранклиста представителка на Люксембург. Вторият ми мач беше много оспорван, доста губих, но в петия гейм, при изоставане от 1:3 и 6:9 успях да обърна целия мач, което си е наистина изумително и със сигурност никога няма да го забравя. Все пак това е мой първи опит на такъв огромен спортен форум и съм много доволна от това, как издържах цялото психическо напрежение.

Много се мотивирах от тази Олимпиада и с голямо желание ще продължавам да тренирам по-нататък”, коментира Трифонова.

Програма на българските спортисти за ден 4 в Токио

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още