Порточанов обяви: Ще се кандидатирам за президент на БФС

dsport.bg

Христо Порточанов обяви днес, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Той заяви, че разполага с много силен екип от сподвижници, „хора с огромен авторитет у нас и в чужбина“. Сред тях има двама професори по медицина и един по икономика и финанси, съобщи Дарик радио Бургас

Порточанов ще каже техните имена на бъдещия конгрес на БФС, когато в десетминутна презентация ще покаже своята визия за бъдещето на футбола у нас, но все пак спомена като приоритети еднакви правила, развитие на детско-юношеските школи и унищожаване на уговорените мачове и най-много два мандата на президента и изпълнителния комитет на БФС.

„Хора на Бербатов и компания, а не емисари на Боби Михайлов обикалят из страната и обещават невъзможни неща на представителите на клубове, за да ги подкрепят“, заяви кандидатът за президент на съюза. Според него поколението на Димитър Бербатов и неговите сподвижници са били добри футболисти, но няма да се справят като управленци.

Според информация на dsport Порточанов ще бъде издигнат от аматьорския тим на ФК Камено, който се състезава в областната група в Бургас.

Локомотив София издигна Боби Михайлов за президент на БФС

Димитър Бербатов алармира: 20 дни до конгреса, а няма правила

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още