Португалски национал гледа раждането на своето трето дете по телефона

dsport.bg

Футболистът на Уулвърхемптън Рубен Невеш разкри, че не е присъствал на раждането на неговото трето дете, защото не иска да пропусне нито един мач на „вълците“.

Съпругата на играча – Дебора роди тяхното трето дете през уикенда в родината им Португалия.

Невеш обяви, че е наблюдавал раждането на дете през своя телефон заради пандемията от коронавирус и наложените ограничения.

„Да, гледах раждането на моето трето дете по телефона на треньора. Да бъда честен – не е лесно, наистина е трудно. Трудно е да не съм там в един невероятен моемнт за семейството ми“, сподели Невеш.

„Разбира се, че исках да бъда там, но това е светът, в който живеем в момента. Затова трябва да свикнем с него. Трябва да направим всичко възможно, за да разрешим големите проблеми, които имаме. Жена ми отиде в Португалия, защото нейният лекар е там. Тя имаше проблеми при първото раждане, така че винаги искаме да ходим при същия лекар. За това нашето решение бе тя да роди бебето в Португалия. Мислех, че ще мога да отида, но очевидно трябваше да остана тук, защото ако бях отишъл, щях да пропусна два или три мача на Уулвърхемптън. Това е моята работа и затова предпочетох да остана тук“, добави португалският национал.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още