Повече от 1000 полицаи ще охраняват финала Арда – ЦСКА

100 камери ще дебнат за нередности по трибуните

dsport.bg

Входовете на Националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени днес в 17:30 ч., за да приемат зрителите на финала за Купата на България по футбол между отборите на Арда и ЦСКА. Това обявиха от Национална спортна база ЕАД, в чиито активи е съоръжението. Срещата е с начален час 19:30 часа.

С оглед на спазване на противоепидемичните мерки ще бъдат отворени 14 входа. На финала ще бъдат допуснати до 20 000 зрители, което е 50% от капацитета на стадиона. Привържениците на Арда ще бъдат настанени в секторите „А“ и „Б“, а тези на ЦСКА във „В“ и „Г“. 

Повече от 1000 полицаи ще охраняват мача, като всички зрители ще бъдат щателно претърсени за предмети, които могат да бъдат опасни и са непозволени. За сигурността на зрителите ще бъдат използвани и над 100 камери за видеонаблюдение, които са монтирани на стадиона. Системата за видеонаблюдение на НС „В. Левски“ е най-модерната в България и отговаря на всички изисквания на ФИФА и УЕФА.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още