Повече от тежко е да си футболист на Бъри

Георги Атанасов Георги Атанасов

Една беда никога не идва сама. Часове след като Бъри бе изхвърлен от професионалния английски футбол поради финансови главоболия и тежка криза, един от основните футболисти на тима призна, че е бил принуден да продаде своя дом. Стивън Доусън открито признава неприятния ход, след като 5 месеца не е получавал заплати от отбора и съответно спестяванията са приключили.

Ако си мислите, че Доусън е образ на типичен футболист, който пръска хиляди по заведения, купони, скъпи коли и дрехи, вие се лъжете. Халфът е типичната глава на семейството и от дълги години притежава дом. Къща, в която 33-годишният англичанин отглежда своите две деца със своята любима, а на всичкото отгоре, малките му рожби прекарват целия си живот в споменатия дом. Един спортист, който влага всичко спечелено в семейството и неговия уют, бе задължен да продаде обетованата земя. Животът не винаги е справедлив.  

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още