Позицията на БОК за Антъни Иванов остава непроменена

dsport.bg

Дисциплинарното наказание „лишаване от състезателни права за срок от 2 години“ на българския шампион по плуване Антъни Иванов е потвърдено с Решение от 26.06.2023 г. на Спортният арбитражен съд в Лозана, това е и единственият съдебен акт, за който представители на Комитета са били надлежно уведомени.

БОК не е обвързан от евентуално издадени други актове по други производство в резултат действията на защитата на Антъни, която продължава да експлоатира всякакви процесуални способи, за да се създаде впечатлението, че решението на Дисциплинарната комисия при БОК, потвърдено от КАС, може да бъде заобиколено. За пълнота може да се добави, че всички искания до Арбитражния съд, подадени от г-н Градев след обявяването на решението, са оставени без уважение.

БОК изразява съжаление, че в крайна сметка забавянето на изтърпяването на наказанието няма как да бъде в интерес нито на състезателя, нито на българския спорт.

Антъни Иванов: И да съм наказан, пак няма кой да ме спре!

Въпреки всичко - Антъни Иванов стартира и даде второ време

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ