По информация на dsport: Пранди остава, БФВ въобще не обсъжда смяна на треньора

Инес Павлова Инес Павлова

Силвано Пранди ще изпълни договора си като старши треньор на мъжкия ни национален отбор по волейбол и негова смяна въобще не е подлагана за коментар от страна на БФВолейбол. Дарик радио и dsport.bg научиха, че на проведената днес среща на работна група от ръководителите на централата тема за треньорска рокада въобще не е била на дневен ред и не е обсъждана.

Теми за разговор са били незадоволителното представяне на България на Европейското и оттук какво предстои като бъдещата визия на тима, състав – нови имена или връщане на такива извън отбора ни. Ръководителите на родния волейбол ще проведат разговор със Силвано Пранди относно това каква подготовка ще имат тимът ни за олимпийската квалификация в Берлин пред средата на месец януари.

Припомняме, че договорът на Силвано Пранди с БФВолейбол е до края на януари 2020 година, като при класиране на България за Олимпиадата в Токио, контрактът автоматично ще бъде продължен.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук