Правилата на играта: Ах, тази съдийска топка! (ВИДЕО)

Веско Вълчев Веско Вълчев

Съдийската топка... Този специфичен елемент от футболната игра крие няколко интересни правила, които могат и да изненадат запалянковците. В 11-ти епизод от рубриката „Правилата на играта“ ви показваме колко изненадан се оказва Бруно Фернандеш от Манчестър Юнайтед, когато „отбелязва гол“ след съдийска топка. Вижте видеото и коментирайте какво не е наред в това изпълнение.

Всяка седмица, заедно с партньорите ни от Sesame.bg показваме любопитни казуси свързани с правилата на футболната игра и проверяваме дали знаете решенията.

Преди 7 дни видяхте едни дузпи, към които проявихте завиден интерес, а и възникнаха спорове. В настоящия епизод разкриваме решенията на реферите и разясняваме правилата при изпълнение на 11-метров наказателен удар.

Припомнете си какво ви питахме.

Правилата на играта: Дузпа – гол или не точно! (ВИДЕО)

Ние от dsport и Sesame.bg всяка сряда продължаваме да ви представяме любопитни и редки ситуации, които реферите трябва да решат правилно

Гледайте епизодите на рубриката ни в YouTube канала на dsport, а също така във Facebook групата „Футбол без задръжки“.

Всички епизоди от рубриката може да видите ТУК

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още