Представят книгата на Георги Велинов в Сливен

dsport.bg

Автобиографичната книга за легендарния български вратар Георги Велинов ще бъде официално представена в Сливен на 9 юни от 18:30 часа в зала „Сливен“.

На нейното представяне ще присъстват легендарният вратар на ЦСКА, както и авторът на книгата Николай Александров.

Книгата, събрала историята на известния вратар в 330 страници излиза от Премиум буукс. Освен за футбол, в "Моята история" се разказва и за необичайния живот на Джони, уви, съпроводен с доста житейски препятствия.

Историята на Джони съдържа много детайли, които стават достояние за първи път – защо в крайна сметка Боби Михайлов държи именно вратаря на ЦСКА да му бъде кум? Какво обещава на първородния си син, когато Венци се ражда? Защо е отстранен завинаги от националния тим на България? Защо не сполучва гурбета му в Португалия? Следват едни абсурдни десетина години – като нов шампион, като треньор, като футболист в аматьорския футбол, които правят четенето на книгата далеч по-интересно от обикновеното.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още