Предупреждение към клубовете в Германия: Не се прегръщайте при радост след гол

Германският футболен съюз е изпратил забележка към клубовете в Първа и Втора Бундеслига с предписание да предупредят своите играчи да избягват струпванията и докосванията по време на празнуването на голове, информираха медиите в Германия.
В първите мачове доста от футболистите се съобразяваха с предписанията, но някои от тях прибегнаха дори до целувки при празника след попаденията.

"В своята концепция за хигиена и безопасност за продължаване на сезона, Немският футболен съюз препоръча да запазите дистанцията си, когато се радвате след отбелязан гол. Разрешени са само контактите с лакът и крак", се казва с забележката към клубовете.

Как детето чудо Ерлинг Холанд качи 12 килограма мускулна маса
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още