Преговорите на Левски с играчите вървят гладко

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Преговорите между Левски и футболистите вървят доста гладко, научи Dsport.bg. Разговорите са на тема намаляване на заплатите с 50 %, в периода без футбол, заради пандемията предизвикана от коронанируса.

Голям процент от играчите са приели молбата веднага, а е любопитно, че това са сторили и тези с по-големи възнаграждения.

Българите са подписали анексите веднага, като това беше декларирано в последните дни чрез интервюта на Живко Миланов и Ники Михайлов.

Все още има играчи, които се консултират със своите агенти и адвокати. С всеки играч е разговаряно индивидуално от страна на Павел Колев и Ивайло Петков.

Приемането на предложението е въпрос на добра воля, а не е задължително. Естествено Петър Хубчев е в течение с процесите и е дал своята воля за тези разговори. Специалистът, неговият екип и директорите в Левски не получават пари, докато клубът не си стъпи на краката.

Много от футболистите са изключително впечатлени от поведението на феновете и са приели предложението мигновено.

Левски ще намали заплатите на футболистите с 50%

Футболистите на Левски "канят" феновете в своите домове

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още