Преговорите продължават, Левски и Диксън готвят брифинг

dsport.bg

Преговорите между Наско Сираков и кандидат-купувача на Левски Джо Диксън продължиха и днес. Двете страни подготвят съвместна пресконференция, която е планирана за четвъртък. Мястото на събитието трябва да е стадион "Георги Аспарухов".

Утре се планира поредна среща и разговор между двете страни.

Левски очаква сериозна финансова инжекция от инвестиционния фонд, който е представляван от младия англичанин. Парите трябва да постъпят по сметките на Левски до края на работната седмица, а след това "сините" да започнат подготовка под ръководството на Станимир Стоилов.

Ако не се стигне до въпросната транзакция, Левски ще започне да се готви за новата кампания с наличните футболисти плюс юноши и треньорския щаб, който водеше отбора в последните седмици на миналия сезон.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още