Преустановиха Аматьорския футбол до второ нареждане

dsport.bg

Зоналните съвети към БФС в четирите футболни области на страната – София, Пловдив, Варна и Велико Търново обявиха, че мачовете от Аматьорския футбол се преустановяват от 9 март до второ нареждане, поради мерките за ограничаване разпространението на коронавирус.

Става въпрос за първенства и турнири за деца, юноши, жени, футзал, областните четвърти дивизии и Трета лига.

Ето и цялото съобщение:

Във връзка с решения, обявени след заседание на Министерския съвет, заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването и в следствие на мерките за ограничаване разпространението на вируса COVID-19, Българският футболен съюз постановява да се  преустановят първенствата и турнирите от Аматьорския футбол на всички нива /мъже, юноши, деца, футзал и женски футбол/.

Спирането на първнствата и турнирите ще бъде в сила до второ нареждане , съобразно ситуацията в страната и решения на Националния оперативен щаб.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ