Президентът на БФС се срещна с вътрешния министър 

dsport.bg

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов проведе работна среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов, информица официалният сайт на футболната централа. 

Прелицензират клубовете до 18 януари догодина

На разговорите, провели се в петък, присъстваха още главният секретар на МВР Ивайло Иванов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, както и временният председател на Съдийската комисия при БФС Костадин Стоичков - а основната тема на дискусията бе осигуряване на необходимото спокойствие и адекватни условия за работа на съдиите на всички нива от футбола ни.

БФС вече има нов президент

Представителите на държавните органи отново изразиха подкрепата си към водената от БФС политика спрямо арбитрите и администрацията на футбола ни като цяло и преподчертаха готовността си да сътрудничат на съюза с цел нормално протичане на първенствата. От своя страна г-н Касабов увери събеседниците си, че Българският футболен съюз ще продължи да съдейства на изпълнителната власт при евентуални сигнали за нередности, като същевременно защити съдийската гилдия с категоричното становище, че репутацията на реферите у нас не би трябвало да бъде уронвана на базата на съмнения и недоказани хипотези. 

Привикаха всички съдии на базата на БФС

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още