Президентът на хандбалния Спартак Варна: Все още не се знае дали ще се доиграе сезонът

Европейското първенство за юноши е преместено за януари 2021

| Спорт | Добри Атанасов

Президентът на хандбалния Спартак Варна Росен Добрев, който е и шеф на организационния комитет на Европейското първенство за юноши до 18 години, съобщи за Дарик радио и dsport, че  то е преместено за  януари 2021 година. Първенството трябваше да стартира на  16 август тази година, като България е домакин съвместно със Северна Македония, Словения и Черна гора. Арена на мачовете у нас е ДКС във Варна.

Росен Добрев говори и за хандбалния Спартак в условията на извънредно положение. Според него хандбалът след пандемията вече няма да е същият.

«За съжаление, както и в останалите спортове, пандемията не подмина и хандбала. Ситуацията е, както при всички останали: търпение и чакане. Все още не се знае дали ще се доиграе сезонът. Чакаме решение от ЕХФ дали ще пзволи да отложим за септември месец финалната част при мъжете и жените. Всичко е свързано с много въпросителни.

Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още