Президентът на Лион призова за подновяване на Лига 1

Президентът на Лион Жан-Мишел Олас призова Лига 1 да бъде подновена. Както е известно първенството е спряно заради пандемията от коронавирус. Преди седмица френската федерация обяви, че Лига 1 е прекратена предсрочно, тъй като правителството взе решение да не се провеждат спортни събития до края на август. Поради тази причина ПСЖ бе официално обявен за шампион.

Официално: ПСЖ бе обявен за шампион

"Всичко става по-ясно. Сега почти 10 европейски държави започнаха да тренират отново. Като адаптираме нашите методи, вероятно бихме могли да завършим първенството. Може би не е късно да се опитаме да поправим всичко на фона на случващото се в Европа. Имахме време до края на август и може би дори началото на септември, за да завършим сезона", обясни Олас в интервю за вестник "Екип".

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още