Президентът на Лион: Ще играем с Ювентус на 7 август, но ще ни унищожат

Президентътна на Лион Жан-Мишел Олас заяви, че вторият мач от 1/8 финалите на Шампионската лига срещу Ювентус ще се проведе на 7 август. В първата среща французите спечелиха с 1:0.

"Планира се мачът с Ювентус да се проведе на 7 август в Торино без зрители. Ако обаче нашите съдебни дела срещу Професионалната футболна лига на Франция се провалят ние и ПСЖ ще бъдем унищожени от отборите, с които ще играем", заяви Олас пред RTL Football.

Сезон 2019/2020 на френското първенство бе прекратено преждевременно поради пандемията от коронавирус. Ако мачовете от турнирите на УЕФА Шампионска лига и Лига Европа се подновят тимовете, които няма да играят официални мачове ще бъдат поставени в губеща позиция поради липсата на игрова форма.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още