Президентът на Спартак Вн: Имаме още един собственик  

Добри Атанасов Добри Атанасов

Президентът на футболния Спартак Варна Асен Миланов обяви в интервю за Дарик радио и dsport че ще има още един собственик на клуба. Той не пожела да разкрие кой е, като каза, че официално ще бъде обявен и представен на нарочна пресконференция утре в 17:00 часа. 
Миланов разкри, че бъдещият съсобственик на Спартак Вн е негов приятел със сереиозен бизнес. Очакванията са Спартак Вн да стане още по-стабилен финансово. Президентът на „соколите” сподели също, че е възможно да има още една трансферна изненада в следващите дни. 

На официална пресконференция утре в 17:00 часа ще бъде представен новият съсобственик, а преди началото на контролата с Дунав Рс от 18:30 часа предстои официалното  представяне на двете мъжки формации на Спартак Вн 1 и Спартак Вн 2. 
 

Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още