Президентът на волейболния Марица Пловдив Иван Динков заяви пред dsport.bg, че не е доволен от жребия за Шампионска лига при жените единствено от факта, че тимът му го очакват тежки пътувания до Русия. Както е известно пловдивчанки се паднаха с Динамо Москва, Уралочка Екатеринбург, както и френския Кан.
"Паднаха ни се два руски отбора. Чакат ни тежки пътувания. Успокояваме това, че и тях ги чака същото - Пловдив не е никак лесна дестинация. Искаше ми се да ни се паднат по-близки дестинации, за да мога и аз да пътувам. Заради многото ангажименти, които имам много трудно успявам да го направя напоследък", каза той.

Динков изрази задоволството си от факта, че неговият клуб домакинства в зала "Колодрума" в Пловдив, като сподели, че там често се случва да ходят повече хора, отколкото на футболни мачове.
"Надявам се в зала "Колодрума" да дойдат много хора за тези двубои. Залата се пълни и има футболни мачове, на които не ходят по толкова хора, колкото на мачове на Марица. За нас е плюс, че ще играем там. Нямаме поставени цели - играем мач за мач, по възможно най-добрият начин. Това е най-важния форум за състезатели и треньори. Стигнахме на едно много добро европейско ниво", обясни президентът на ВК Марица Пловдив. 

Тежка група за Марица във волейболната Шампионска лига

Теглят жребия за Шампионска лига у нас

Марица започна подготовката си с питка и добро настроение

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS