Половинката на Деле Али Синди Кимбърли почти мигновено изрази подкрепата си към бившия английски национал след публикуваното прочувствено интервю. В него футболистът разказа за тежки мигове от своето детство, както и такива от последните месеци, които са му попречили да възвърне старата си спортна форма.

Кимбърли и Али са заедно от около година, а минути след излизането на интервюто, красавицата написа в социалните мрежи „Гордея се с теб“, възхищавайки се на смелостта му да сподели толкова съкровени детайли от своя живот.

По време на интервюто играчът на Евертън стана много емоционален, докато разказваше за психическите си травми. Той разкри: „Когато бях на 6, бях малтретиран от приятеля на майка ми, а тя от своя страна беше алкохоличка. Малко след това дори ме изпратиха в Африка, за да се науча на дисциплина“.

„На 7 започнах да пуша, а на 8 започнах да продавам наркотици. Един по-възрастен човек ми каза, че никой няма да заподозре дете с колело, така че ми казаха да си се разхождам спокойно с футболната ми топка, която реално беше пълна с наркотици.“

„На 11 бях провесен от мост... от човек от съседното имение. Човек... На 12 бях осиновен, но оттогава сякаш животът ми потръгна към по-добро“, сподели още Али.

Той говори и за по-скорошни събития, като например защо му се е наложило да се подложи на рехабилитация. ”Когато се върнах от Турция, разбрах, че имам нужда от операция, бях в лошо психическо състояние и реших да отида в модерно клиника за психично здраве”.

Деле Али се завърна към тренировки с Евертън

Деле Али си тръгна от Турция и не след дълго бе хванат в нова издънка

Деле Али гушна гаджето след балоните с райски газ

Деле Али: На 6 години бях жертва на сексуално насилие, на 8 бях дилър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS