Приятелката на Ругани бременна и с коронавирус

| Италия, Любопитно

Футболистът на Ювентус Даниеле Ругани бе първият играч в Серия А, който бе диагностициран с коронавирус. Заради него всички 121 служители към клуба бяха подложени под карантина.

Това, което светът още не знаеше е, че футболистът на Ювентус ще стане баща шрез следващите месеци. Приятелката му Микела Периско чрез профила си в Instagram обяви щастливата новина.

Периско има повече от 600 хиляди последователи в популярната социална мрежа.

Тя разкри, че е бременна, но също така, че е положителна за коронавирус.

Красавицата обяви, че е бременна в четвъртия месец. Тя сподели видео със своите последователи, в което обяснява, че през главата ѝ преминава всичко.

„Бременна съм в четвъртия месец и какво се случва сега? Очаквам вирусът да не засегне бебето. Лекарите ми казаха, че не трябва да има никакви проблеми, но ако се поставите на моето място, това е безкрайно ужасяващо“, заяви Микела.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още