Само няколко дни  след пускането на дигиталния музей на Левски, той привлече вниманието на „сини“ фенове от три континента. Левскари от Великобритания, Германия, Австрия, Белгия, Франция, Испания, Малта, Бразилия, САЩ посетиха страницата на музея, който съдържа историческото наследство и артефактите на клуба от славната му 110-годишна история.

Той пресъздава официалната музейна експозиция на Левски, която отвори врати през октомври 2019 г. и е дело на сдружение „Сини сърца“, съвместно с клуба. Във виртуалното пространство феновете могат да разгледат отблизо исторически документи, 3D вариант на артефакти, знамена, купи, медали, макет на първия стадион на клуба – игрище Левски, лични вещи на легендарния, незабравим Георги Аспарухов, както и редица други експонати, нагледно демонстриращи огромната значимост на клуба и „синята“ общественост през годините. Виртуален гид обяснява подробно за всяка зона от музея на български и английски език, което позволява и на чужденци да се запознаят със славната история на клуба.

Мисията на виртуалния музей е да даде възможност на всеки левскар да се докосне до историята на „сините“, независимо къде се намира. Интересът на феновете показва, че дигиталната експозиция е високо оценена от левскарската общност по света.

Огромен интерес към новия треньорски щаб на Левски (ВИДЕО)

Томислав Русев за Генчев в Левски! (ВИДЕО)

Станислав Генчев: На Левски не се отказва, отборът винаги се бори за титла и Купа (ВИДЕО)

Официално: Станислав Генчев е новият треньор на Левски

Генчев разкри плановете за лятна подготовка на Левски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS