Привържениците на Ботев се срещнаха с кмета на Пловдив

dsport.bg

Феновете на Ботев Пловдив се срещаха с кмета на града Здравко Димитров. Те недвусмислено са изразили причините за своите протести и желанията си.

Преди малко повече от седмица привържениците на „канарчета“ проведоха протестно автомобилно шествие, за да изразят своето недоволство срещу спирането на дейностите по строежа на стадион „Христо Ботев“. Преди това те поискаха среща с кмета на Пловдив с отворено писмо до него, за да обсъдят случващото се с „Колежа“.

Във Facebook от клуба на привържениците написаха:

"Уважаеми Ботевисти,

Днес проведохме ползотворна среща с Кмета на града, г-н Здравко Димитров, на която недвусмислено заявихме причината за протестните ни действия, а именно - неизпълнение на поетите ангажименти от страна на лицата, присъствали на възобновяването на строежа на стадион "Христо Ботев" и намеренията стадионът да бъде изваден от клуба.

Приканваме всеки пловдивчанин, който милее за спорта в град Пловдив, да ни подкрепи на 07.12.2019 г., в 10:00 ч. пред стадион "Христо Ботев".

Поели сме правилния път, но сами няма да успеем - подкрепете ни и нека заедно се преборим за това богатство на град Пловдив.

С уважение,
УС на Сдружение "ПФК Ботев"
УС на "КПБП"
Обединени фракции BULTRAS"

Десетки фенове на Ботев Пд с автошествие за Колежа (Видео)

Строежът на "Колежа" бе "зазимен"

Фенове на Ботев Пд изпратиха отворено писмо до кмета

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още