ПСЖ не може да си позволи да задържи Мбапе

Френският гранд и един от най-богатите клубове в света ПСЖ може да не успее да задържи звездата си Килиан Мбапе, заради липса на пари, твърди L'Équipe. За нападателя постоянно се говори, че може да бъде продаден в Реал Мадрид.

На прага на 21, Мбапе е със стряскащи цифри

В последните дни дни спортният директор Леонардо реагира остро на поредните информации, уверявайки, че клубът не иска да се разделя с него. Според френското издание обаче парижани все още не могат да предложат значително увеличение на заплатата на Мбапе, с която той поне да изравни Неймар. 

Именно заради това до момента няма индикации, че двете страни са стартирали преговори за нов договор. Договорът на Мбапе с ПСЖ е до лятото на 2022 г.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още