Радослав Пантелеев: Чест е да съм в Топ 10

Боксьорът Радослав Пантелеев обяви, че е много щастлив от факта, че попадна в Топ 10 на Спортист на годината. Той разкри и двете си цели за 2020 година - квота и медал от олимпийските игри в Токио.

"Много съм доволен от себе си. Това за мен е първи голям медал и то световно първенств Това ме мотивира да постигам още по-големи успехи. Няма толкова голямо значение на кое място ще съм. Чест е, че съм в Топ 10 сред такива големи имена в спорта ни", заяви Пантелеев.

Спортист на годината за 2019 стана Владимир Илиев

"Трудно ще е да спечеля квотата. Конкуренцията е сериозна. Турнирът ще е като европейско първенство. Дано колкото се може повече квоти да спечелим", добави Пантелеев.

"Първо квотата и после медал от олимпиадата. Целта ми е не само да отида в Токио, но и да си тръгна с нещо от там", добави Пантелеев.

Чуйте какво каза той в аудиото
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още