Радостин Василев: Първият министър в затвора ще бъде бивш спортен министър

dsport.bg

"Първият министър в затвора ще бъде бивш спортен министър." Това заяви министърът на младежта и спорта Радостин Василев в интервю пред "Евроком“.

"Това ще е първият човек, който ще влезе в затвора. Независимо от това, че сега няма прокуратура. Неспасяемо е неговото положение. По линия на злоупотреби. Неспасяемо е. Ако в "Автомагистрали" има как да се измъкне - при мен няма как да се измъкне“, продължи той.

„Той има сайтове. Мисли си, че като поръчва да се пише срещу мен, нещо ще промени. Мисли си, че като пишат, че съм ходил да търся невярна любовница с мутри и че съм Руди Гела нещо ще ме притеснят. Напротив! Аз този мач го играя от 15 години с футбола и със спорта. Знам им маниерите. Не! Този спортен министър ще бъде съвсем скоро арестуван“, заяви Василев.

„Нищо не може да ме отклони от пътя да се спазва закона. Има агресивни методи на атаки, натиск към мен от страна на определени хора. Даже сутринта са ми разлепили плакати из София, на които пише: „Убиецът на спорта“. Едни медии, удобни на предишното управление, са го публикували. Мачът е неравен за тях, защото ще го загубят. Няма шанс да продължи това, което е било“.

„Тези хора, които финансират тези неща, не могат да се справят с мен. Не могат да се договорят с мен. И това ги кара да правят такива жалки опити. Нищо не може да ме уплаши и да ме отклони от това, което съм решил да направя“.

„Пълна симбиоза е имало между елегантния господин и този, който не може да стане елегантен.  Работено е в симбиоза дълги години, но вече я няма. Не съществува, но тя е оставила доста сериозни корени“, каза още Радостин Василев.

Министър Василев: Не мога да приема, че това е президентът на БФС

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още