Раджа Наинголан: Жена ми се бори с рак, страхувам се да не я заразя

Звездата на Каляри Раджа Наинголан призна, че се притеснява да не зарази с коронавирус съпругата си Клаудиа, която е с много слаба имунна система, тй като се бори с рак. Полузащитникът сподели, че в момента единствено той напуска семейната къща, за да може да ходи да пазарува.

Наинголан също така сподели, че въпреки заболяването си съпругата му избягва да ходи по болници, тъй като съществува огромна опасност да се зарази с болестта. Той допълни, че лека-полека нещата в Италия започват да се нормализират.

"Коронавирусът е огромен проблем и само за него се говори. Всички болници са въвлечени в тази пандемия и са много натоварени. Надявам се всичко да отмине бързо, защото съпругата ми – Клаудиа, има много крехка имунна система. Тя избягва болниците, но има списъци, за които тя чака. Сега, когато отивам да пазарувам, има риск да хвана вриуса. Когато съм вкъщи, ме е страх да не предам вируса върху нея и трябва да съм много внимателен с нещата, които правя. Преминаваме през тежък период, но нещата започнаха в правилната насока", каза Нинджата.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още