Рафа Надал: 2020 година на практика вече е загубена

| Тенис

Рафаел Надал сподели своите очаквания, че тенис до края на 2020 година няма да се играе поради пандемията от COVID-19. Календарът в тениса претърпя няколко промени, като все още няма сигурност дали и по какъв начин ще бъде завършен настоящият сезон.

Ел Матадор коментира пред вестник „Ел Паис“ какво мисли за създалата се ситуация: „Надявам се да се завърнем на корта преди края на тази година, но за съжаление не смятам, че ще се случи. Може би отново ще има мачове през 2021 година. Повече се притеснявам за Откритото първенство на Австралия догодина отколкото за това, което би се случило в края на тази година. Смятам, че 2020 година на практика вече е загубена. Надявам се да започнем още догодина, дано стане така:, сподели той.

Всички тенис турнири бяха спрени през март.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още