Ръгби мач спря сватба в Тонга (видео)

dsport.bg

Великите спортни победи винаги оказват влияния и върху наглед обикновени събития. В социалните мрежи бе разпространено видео, което показва как ръгби мач може да "замрази" сватбена церемония. Преди няколко дни Тонга постигна един от най-големите си спортни успехи. Отборът по ръгби победи световния шампион Австралия с 16:12. Това бе първа загуба на Австралия от отбор различен от Нова Зеландия, Англия или Великобритания от 1978 година насам. 

В социалните мрежи се разпространи клип, който показва какво се случва в последните секунди на двубоя на сватба в Тонга. Всички гости на събитието са притаили дъх и гледат своите смартфони, а след края на срещата празникът продължава с пълна сила. 
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук