Разрешиха контролите в Англия

Властите в Англия взеха решение да позволят на отборите да провеждат контролни срещи. Очаква се футболът в страната да бъде рестартиран този месец след пандемията от коронавирус. Поради тази причина властите са позволили на отборите са играят приятелски мачове, за да могат футболистите да си върнат формата след няколкото месеца изолация.

Идва най-трудното, смята Бруно Фернандеш

Контролите в Англия обаче ще се провеждат при много стриктни продивоепидемиологични мерки. Отборите нямат право да пътуват на повече от 90 минути до друг град, като придвижването ще се извършва само с лиичните автомобили на футболистите и треньорите. Преди началото на мачовете пък играчите ще трябва да представят отрицателни тестове за коронавирус. Двубоите също така ще бъдат ръководени от треньорите, а не от съдии, за да се ограничи присъствието на хора.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още