Миналото лято ръководството на Ювентус неуспешно се опита да продаде Душан Влахович, но "бианконерите" от Торино междувременно промениха отношението си и сега искат да запазят сръбския голмайстор като една от ключовите фигури в новия проект, който вероятно ще започне следващия сезон с нов старши треньор, след като Масимилиано Алегри не впечатли.

Юве се опитва да подпише нов договор с продуктивния голмайстор от няколко месеца, но това изглежда като огромен проблем, като се има предвид провалът в преговорите между двете страни. Последният кръг се проведе в началото на тази международна пауза, но двете страни останаха значително разделени по отношение на търсенето и предлагането.

По-специално Юве предложи на Влахович шест милиона евро на година плюс два милиона евро бонуси, описани като лесно постижими.

Сърбинът от своя страна остава последователен на искането за 10 милиона евро на година за следващите четири сезона.

Лаутаро Мартинес от Интер иска същата сума, а Влахович очевидно се вижда на едно ниво с аржентинския голмайстор, нещо, което е непонятно за ръководството на Ювентус.

"Бианконерите" обявиха нови преговори за следващия месец, но ако скоро не се намери общ език, Влахович ще бъде включен в трансферния списък през лятото. Ювентус ще бъде склонен да го продаде срещу сумата от 60 милиона евро.

Ювентус ще глоби Влахович със 70 000 евро

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS