Реал Мадрид под карантина, има играч с положителна проба за коронавирус 

Реал Мадрид активира протокола за коронавирус, както за футболния, така и за баскетболния отбор, информира „LaSexta“. 

Играчът от баскетболния отбор Трей Томпкинс е дал положителна проба за коронавирус и двата състава на испанския гранд са поставени под карантина. 

Реал Мадрид заключен като в бункер

След като научиха за положителния тест за коронавирус, всички членове на клуба спешно напуснаха базата „Валдебебас“. Футболистите, които имаха планирана тренировка за 11 часа сутринта, не са я провели и са напуснали съоръжението. 

Реал Мадрид изтегли отбора си от младежката Шампионска лига 

Въпреки че положителната проба за коронавирус е в баскетболния отбор, в базата на Реал Мадрид има общи зони, което е накарало, както членовете на баскетболния, така и на футболния тим спешно да напуснат „Валдебебас“. Базата на клуба е затворена.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още