Родна волейболна националка показа как се бори със скуката покрай коронавируса (ВИДЕО)

Родната националка по волейбол Мира Тодорова показа как се бори със скуката покрай пандемията от коронавирус. Състезателката на френския Кан качи видео в социалните мрежи, на което се вижда как играе заедно със съотборничките си Клое Майер и Луна Карочи. Оператор на видеото пък е капитанът на националния отбор на Украйна Надя Кодола, която в двете срещи между Марица и Кан в Шампионската лига реализира 35 точки. 

Във видеото се вижда как Майер подава на Тодорова, след което топката отива в ръцете на Луна Карочи. Трите са в комплекс във Франция, тъй като волейболното първенство е спряно заради коронавируса и отборите не тренират.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още