Родните грации: Цяла година сме се трудили за този медал

dsport.bg

Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика обясниха, че бронзовият медал от Световното първенство в многобоя тежи много, тъй като цяла година са се трудили, за да го спечелят. Те също така допълниха, че е изключително щастливи, особено, след като успяха да изиграят и двете си съчетания без нито една грешка.

"Целта ни беше да изиграем и двете си съчетания без грешка. Най-важното е, че треньорката ни е доволна. Другото вече не зависи от нас. Ние обаче сме щастливи и горди от този медал. Доволни сме, че успяхме да зарадваме всички с този медал. Благодарим на всички за подкрепата. Този медал тежи много, защото ние сме се трудили цяла година за него", казаха бронзовите медалистки. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук