Роналдо изуми всички в Юве на физическите тестове

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е изумил всички в клуба след направените фитнес тестове на играчите. Според италианските медии нападателят е в по-добра форма отколкото преди пандемията от коронавирус.

Роналдо и Меси трупат милиони дори по време на пандемия

Португалецът прекара карантината в родината си, като се подготвяше индивидуално. Тестовете обаче са показали, че той се намира в още по-добра форма, като това е възхитило всички в тима. 

Кристиано изуми всички, пристигна четири часа преди тренировка

В момента Роналдо и съотборниците му се подготвят за подновяването на сезона в Серия А. През този сезон 35-годишният нападател е изиграл 32 мача във всички турнири, в които е отбелязал 25 попадения и е направил 4 асистенции.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още